Skip to main content

Interim manager in de zorg

Als interim manager ligt mijn ervaring in de zorgsector. Ik maak de zorg graag een stukje beter door het naar een kwalitatief hoger niveau te brengen. Mijn kracht ligt in het snel doorzien van processen. Ik kijk naar het grotere plaatje, om daarna in te zoomen op de verbetermogelijkheden. Mijn stijl van leidinggeven is coachend. Ik vind veiligheid en vertrouwen op de werkvloer belangrijk en investeer bewust in werkrelaties. Door de kracht van de medewerkers aan het licht te brengen, help ik hen om te groeien. Ook reik ik hen de juiste tools en handvatten aan om hun werk nog beter te kunnen doen. Ik hou ervan als zaken een kop en staart hebben. Daarom werk ik graag projectmatig.

Ik ben een bruggenbouwer. Ik luister goed en geef bewust aandacht aan de ander.

Opdrachten die goed bij mij passen

  • Een team van A naar B brengen
  • Een zorglocatie helpen om te verbeteren
  • Multidisciplinaire samenwerking versterken
  • Processen optimaliseren
  • Innovatie binnen de zorg realiseren

Mijn kracht zit in het luisteren naar zowel de opdrachtgever als de medewerkers van de betreffende locatie of afdeling. Ik vorm graag eerst mijn eigen beeld voordat ik conclusies trek. Ik inventariseer wat er speelt en spiegel vervolgens de opdracht aan mijn eigen observaties. Hierop formeer ik een plan, het liefst samen met de medewerkers, dat ik vervolgens bespreek met mijn opdrachtgever. Kwaliteit van zorg vind ik erg belangrijk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik met een team boven water krijg waar de zorg voor de bewoners of cliënten beter kan en hoe we dit waar kunnen maken. Ik ben een interne netwerker, ik ontmoet graag mijn collega’s en ontdek dan op welke manieren we elkaar kunnen helpen en ondersteunen. Het liefst zo efficiënt mogelijk.

Zoek je een ervaren interim manager die locaties kan leiden, processen kan optimaliseren en een team van A naar B kan brengen?

Laten we kennismaken