Skip to main content

Even voorstellen: Sandra van der Linden

Na ruim 14 jaar in de zorg te hebben gewerkt voor mensen met een verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel, waarvan 10 jaar als manager, merkte ik dat het tijd was voor iets anders. Door middel van een coachtraject, gebaseerd op de Me.-scan heb ik hier grip op gekregen. Ik ontdekte wat ik kon veranderen om weer meer energie te krijgen van mijn werk. Om dit ten volle te kunnen benutten, besloot ik om afscheid te nemen van het werken voor een vaste werkgever en ben ik op zoek gegaan naar mooie interimklussen.

Inmiddels heb ik een aantal mooie klussen mogen doen, als interim- en als projectmanager in de ouderenzorg. Ik vind het geweldig om alle zaken rondom het zorgproces te organiseren, zodat de zorgmedewerkers voor de cliënten kunnen zorgen.

Mensen motiveren, verbinden en talenten benutten. Dat is wat mij drijft.

Coachend leidinggevende en resultaatgerichte projectmanager

Ik houd van afwisseling in mijn werk, geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn. Ik wil bouwen aan kwalitatief goede zorg en goede relaties en werk met wat er aanwezig is. Ik ga graag samen het (moeilijke) gesprek aan en nodig uit tot discussie. Positief, verbindend, oplossingsgericht zijn woorden die goed bij me passen.

In mijn coachingstraject met Sandra hebben we eerst een persoonlijkheidsprofiel opgesteld. Daarmee zijn we aan de slag gegaan. Sandra heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven in hoe ik mezelf kan ontwikkelen. Ze is een fijne coach, waar ik mij veilig bij voel en open bij durf te zijn.

Bianca Schraagcoachee

Ik ken Sandra als een heel toegankelijk, warm en fijn mens. Een manager met een 'open mind', relativeringsvermogen, humor en iemand die anderen persoonlijk en professioneel wil laten groeien. Sandra blijft dichtbij de kern of de bedoeling en heeft veel belangstelling voor haar medemens. Ze heeft een groot sociaal hart en geeft nabij leiderschap werkelijk vorm.

Nely de Munnikdirecteur bij Middin

Sandra heb ik leren kennen als mede teammanager bij woonzorgcentrum Stefanna. Ze is een doorpakker, een snel denkende collega. Ze heeft een heel goed ontwikkeld empathisch vermogen, voelt moeilijke situaties goed aan en komt met goed gestructureerde oplossingen. Heel fijn om mee te werken!

Hugo van der Looteammanager Pieter van Foreest

Als ervaren zorgprofessional weet ik wat er nodig is om zorginstellingen en zorgmedewerkers verder te brengen.

Laten we kennismaken