Skip to main content

Projectmanagement in de zorg

Als projectmanager heb ik ervaring opgedaan in het leiden van verschillende projecten gericht op personele inzet in de zorg. Zo heb ik een afdeling Werving en Selectie binnen een instelling voor mensen met een beperking gemoderniseerd, een intern flexbureau opgezet waardoor 50 locaties van flexpersoneel kon worden voorzien en een planbureau ingericht, waarbij de roosters van 7 VVT locaties centraal worden gemaakt.
Mijn kracht ligt in het doorzien van processen en de mogelijkheden deze naar een hoger plan te trekken. Ik weet hiervoor de juiste mensen in te zetten, zowel binnen als buiten de organisatie. Ik werk zelfstandig en overleg pragmatisch en efficiƫnt, dat is ook mijn manier van communiceren.

Ik doorzie processen en de mogelijkheden om deze tot een hoger plan te trekken.

Opdrachten die goed bij mij passen

  • Opzetten en/of inrichten van een plan- rooster- of flexbureau
  • Structuren rondom flexibele schil vormgeven
  • Werving en Selectie processen optimaliseren

Mijn kracht zit in het luisteren naar zowel de opdrachtgever als de overige betrokken stakeholders. Ik vorm graag eerst mijn eigen beeld voordat ik conclusies trek. Ik inventariseer wat er speelt en spiegel vervolgens de opdracht aan mijn eigen observaties. Hierop formeer ik een plan, dat ik vervolgens bespreek met mijn opdrachtgever. Kwaliteit van zorg vind ik erg belangrijk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik, door een succesvol project op te leveren, eraan bij kan dragen dat de zorg voor de bewoners of cliƫnten beter wordt.

Zoek je een ervaren projectmanager, gespecialiseerd in de processen van een zorginstelling?

Laten we kennismaken